Tilaa 120€:lla niin saat aina -10% alennuksen tilauksestasi (voimassa vielä 30.1 kello 24.00 saakka)sekä ilmaisen toimituksen. Ilmainen toimitus myös kaikkiin yli 100€ tilauksiin. Tarjous voimassa ainoastaan verkkokaupassa. Maksutapoina toimivat verkkopankki ja kortit, paypal ja mobilepay. Toimitukset kirjeenä alk.4€, paketit alk.7,40€.

Sagawoolin lankapuoti avattu Liminkaan.

Sagawoolin lankapuoti avattiin eilen lauantaina 6.11 Liminkaan osoitteeseen Kedonperäntie 70 91900 Liminka. Sagawool löytyy hallin oikeasta päädystä ja ovinumero on 7a. 

Tila on samalla työhuoneeni jossa värjään kaikki Sagawoolin käsinvärjätyt langat. 

Kasvatan valikoimaani pikkuhiljaa ja asiakkaita kuunnellen. Tällähetkellä puodilta löytyy Sagawoolin käsinvärjätyt langat, Langyarnsin Jawoll sukkalankaa, ChiaoGoon ja Addin puikkoja, kässäkasseja ja muutamia valmiita tuotteita esim.pipoja ja pantoja. 

Ensi vuonna on tarkoitus aloittaa kässäillat ja ainakin yksi kurssi on tulossa jossa asiakas voi värjätä oman lankavyyhtinsä mieltymyksiensä mukaan.

Aukioloajat ilmoittelen aina Facebookissa ja instagramissa. Joulukiireistä johtuen loppuvuoden aukiolot ovat satunnaisia. 

Ollaanpa kuulolla.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

Sale

Unavailable

Sold Out