Tilaa 120€:lla niin saat aina -10% alennuksen tilauksestasi (voimassa vielä 30.1 kello 24.00 saakka)sekä ilmaisen toimituksen. Ilmainen toimitus myös kaikkiin yli 100€ tilauksiin. Tarjous voimassa ainoastaan verkkokaupassa. Maksutapoina toimivat verkkopankki ja kortit, paypal ja mobilepay. Toimitukset kirjeenä alk.4€, paketit alk.7,40€.

Sagawoolin lankaputiikki avattu Limingan keskustaan.

Sagawool avasi lankapuodin uusiin tiloihin Limingan keskustaan. Puodin uusi osoite on Linnukkatie 4 91900 Liminka. Myymälä sijaitsee toisessa (2) kerroksessa, portaikko löytyy eläintarvikeliike Taavin Tassujen ja pizzeria La Zinon välistä. Liikkeen edustalla ja lähellä on hyvin parkkitilaa.
Langat värjätään edelleen käsityönä Limingassa ja työtila sijaitsee edelleen Kedonperäntiellä ja siellä järjestetään edelleen mm. värjäyskursseja.
Sagawoolilta löydät Sadun herkullisten käsinvärjättyjen lankojen lisäksi monipuolisen
valikoiman niin sukka- kuin villalankoja, sukkiin, kaarrokeneuleisiin ja muihin
asusteisiin. 100% puuvillaa löytyy myöskin merseroituna sekä merseroimattomana. Puodilta löytyy valikoima pyöröpuikkoja, sukkapuikkoja ja virkkuukoukkuja. Monenlaista käsityötarviketta löytyy myös kuten keraamisia lankakulhoja, ihana nappivalikoima, erilaisia tupsuja vaikka pipoihin sekä paljon muuta.

Kässäkahvilatoimintaa kerran kuussa, mahdollisesti jatkossa myös useammin. Aina saa tulla kysymään neuvoa vaikka sukan kantapään neulomiseen.
Tuuhan käymään paikan päällä, tervetuloa!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista

Sale

Unavailable

Sold Out