Tilaa 120€:lla niin saat aina -10% alennuksen tilauksestasi (voimassa vielä 30.1 kello 24.00 saakka)sekä ilmaisen toimituksen. Ilmainen toimitus myös kaikkiin yli 100€ tilauksiin. Tarjous voimassa ainoastaan verkkokaupassa. Maksutapoina toimivat verkkopankki ja kortit, paypal ja mobilepay. Toimitukset kirjeenä alk.4€, paketit alk.7,40€.

Tietoa Sagawoolin käsinvärjätyistä langoista

Kaikki Sagawool:n langat värjätään käsityönä Pohjois-Pohjanmaan lakeuksilla Limingassa. Langat värjätään käsin ja siten langoissa voi olla sävyeroja. Lähetän kuitenkin aina useamman vyyhdin tilaukset samasta värjäys erästä.

Vaikka osassa lankoja onkin superwash merkintä suosittelen silti käsinpesua villapesuaineella. Esimerkiksi villavaatteelle riittää usein tuuletus. Värjätessäni pyrin säästämään niin vettä kuin sähköäkin, langat kuivataan pyykkitelineillä , joten kuivauskaappeja ei käytetä.

Lankasekoitukset ovat eettisesti kasvatettujen lampaiden villaa, villa tulee pääasiassa Saksasta. Merinovilla on mulesing vapaata. Merinovilla tulee pääasiassa Etelä-Afrikasta. 

Värjäyksessä käytän myrkyttömiä värejä jotka kuitenkin kestävät haalistumatta. Värit ovat happovärejä ja happo tarkoittaakin purettamiseen käytettyä ainetta joka on joko sitruunahappoa tai etikkaa. Sitruunahappo on orgaaninen happo jota on esimerkiksi sitrushedelmissä.

Karstavilla on aina kotimaista lampaan villaa. Kotimaisessa langoissa on aina merkintä 100% kotimaista villaa tai suomen lippu.

Mikäli et löydä sopivaa lankaa tai sävyä, niin ota yhteyttä satu@sagawool.net

Sale

Unavailable

Sold Out